Over Navi - Yachting

Welkom bij Navi - Yachting

 

Al meer dan 15 jaar zorgt Navi - Yachting voor ondersteuning ten behoeve van motorjachten op alle vlakken.

Uw ondersteuning in het varen met yachten. Praktijk lessen (gediplomeerd) Theorie lessen Nationaal en Internationaal. (VBO gecertificeerd Instructeur) IYT Trainingen RYA Ondersteuning. Bareboatskipper Offshore ICC opleidingen. Transport op eigen kiel. Verzorgen transport over de hele wereld.

 

Onbezorgd genieten van uw yacht, een goede voorbereiding zorgt voor een Happy Ship.

 

Ervaring op doen is de key voor het genieten op een yacht. Op jonge leeftijd al mogen beginnen met zeilen en varen op diverse snelle yachten, van speedboten tot een flybridge van 12 meter. Dit is uitgelopen van een hobby tot een serieuze bezigheid en het ontstaan van Navi - Yachting bv. Door heel Europa, tot zelfs in Canada, zijn er opleidingen gevolgd voor het behalen van RYA 200 ton Offshore met commercial endorcement. IYT 200 ton Yachtmaster en Instructeur, VBO Instructeur voor VBI en VB II. Naast deze opleidingen ben ik vaste schipper geworden voor diverse importeurs van luxe Yachten in de BeNeLux en Europa.

Merken als Princess, Fairline, Sessa Marine, Sunseeker, Ferretti, Monchi, Sirena en Linssen worden regelmatig verplaatst. Door de verscheidenheid in merken yachten, als ook de nieuwste yachten, zijn we bekend met alle vormen van aandrijving. Tevens de gebruikte elektronica is ons niet vreemd. Hierdoor zijn we in staat, doordat we merk onafhankelijk zijn, u te helpen zoeken naar het yacht dat het beste bij u zou passen.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Mario Martens

Who's Online

We hebben 283 gasten en geen leden online