Delivery's

Heel Europa en daarbuiten

Transport van een Princess 75 naar Heusden vanuit Plymouth

Wederom een transport vanuit de werf van Princess in Plymouth (Engeland) naar Heusden.

Deze trip had om er te komen nogal wat voeten in de aarde. 17 februari zijn we naar Heusden gereden om daar de auto neer te zetten, vanuit daar naar Den Bosch met de bus om de trein te pakken naar Schiphol. Onze vlucht vertrok de 18e februari om 07:10, om rond 07:20 op Londen Luton te landen en dan aansluitend de bus te kunnen pakken naar Plymouth...... Dat was in ieder geval het plan...

 

Door vertraging op Schiphol, (vliegtuig moest ijsvrij gemaakt worden) aansluitende bus gemist waardoor we via allerlei omwegen uiteindelijk rond 15:00 in de haven van Plymouth arriveerden. Maar ja, met de metro, dubbeldekker, taxi door Hydepark en uiteindelijk vanaf Paddington station met de trein door Londen naar Plymouth.... Wie wil dat nu niet?

In de namiddag van de 18e februari hebben we een check-up van de boot gedaan en zijn door Princess de laatste werkzaamheden uitgevoerd.

19 februari hebben we uiteindelijk koers gezet richting Nederland. Onderweg was het mistig, op sommige stukken was het tot zeer dichte mist. De avond hebben we in de haven van Ramsgate doorgebracht. De 20e doorgevaren, het Kanaal overgestoken om via Stellendam naar Heusden te varen.

Bij aankomst in Heusden kwam het verzoek om met een Princess 72 naar Rotterdam te varen alwaar deze op een zeevaarder werd getakeld. Deze tocht is op de 21e gemaakt. Boot aangemeerd in Rotterdam Marina. 22 februari is de boot naar de zeevaarder gevaren, waar deze