Delivery's

Heel Europa en daarbuiten

Delivery Princess 78 van Mallorca naar San Remo

Op 17 december is de Navi-Yachting crew vanuit Eindhoven Airport naar Mallorca gevlogen, met als einddoel voor die dag haven Puerto Portals.

De 18e december zijn we vanuit Puerto Portals naar Puerto de Palma, Mallorca, daar lag de Princess 78 die naar San Remo (Italië) moest worden gevaren. Na een controle van de boot hebben we aan het eind van de middag de haven verlaten om te varen naar Mahόn, op het Eiland Menorca. Marina Mahόn zijn we om 00:15, de 19e december binnengevaren.

 

Na een korte nacht zijn we dezelfde 19e december van Mahόn naar Porto di Alghero, Alghero, Sardinië gevaren. Trip duurde een kleine 11 uur. Eerste gedeelte van de trip hadden we golven van 0,9 tot 1,5 m, later 0,5 tot 1 meter. De windkracht was 5 Beaufort, waarna deze is afgezwakt tot een kracht van 3 Beaufort.

De laatste vaardag, 20 december, bracht ons van Alghero, via Corsica, naar San Remo. Ook weer een trip van 10 uur, 200 nm. 1e 5 uur golven van 1 meter, 2e 5 uur 3 meter, waarna ze het laatste uur weer 1 meter waren. Windkracht varieerde van 3 tot 5 Beaufort, laatste uur afgezwakt naar een kracht van 3 Beaufort.

Om 20:30 de haven van San Remo ingevaren, waarna we 21 december nog getankt hebben en de Princess 78 op haar definitieve ligplaats hebben afgemeerd.